снимка: БулфотоСпоред МВФ  отпускането на 1,9 трилиона долара е уместно.Вчера

...
снимка: БулфотоСпоред МВФ  отпускането на 1,9 трилиона долара е уместно.Вчера
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева подкрепи плана на Джо Байдън за спасяване на икономиката на САЩ

снимка: Булфото

Според МВФ  отпущането на 1,9 трилиона $ е подходящо.

Вчера Байдън даде обещание да работи бързо, с цел да премине законодателството през Конгреса. 

Управляващата директорка на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева поддържа проекта на Джо Байдън за избавяне на стопанската система на Съединени американски щати на стойност 1,9 трлн. $, тежко потърпевша от пандемията, съобщи Агенция Франс Прес и БНР.

Георгиева съобщи на виртуална кръгла маса с публицисти, че поради изключителната неустановеност и тежкото състояние за семействата и предприятията поради коронакризата, отпущането на 1,9 трилиона $ е подходящо.

Колосалната сума, планувана за директни помощи за семействата, наред с други ограничения, се натъква на опозицията на сенатори републиканци, които сигнализират за заплаха от рецесия в областта на обществените финанси, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Ние поддържаме решимостта на президента Байдън да се концентрира върху отпущането на помощи и на средства за ваксини, проби и здравни грижи, сподели Георгиева.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР